Commentaren: 11
 • #11

  Gert Kuypers (maandag, 05 augustus 2019 11:29)

  Is aangekomen!
  Alvast bedankt

 • #10

  Ton (maandag, 15 april 2019 10:01)

  De "Precision Pro NX7 (non-slope)" op 19-mrt-2019 geleverd gekregen en inmiddels bij verschillende wedstrijden gebruikt.
  De rangefinder werkt an zich wel goed maar constateer bij het meten van de afstanden dat deze soms niet meteen een tweede keer een meeting wil doen.
  Dan moet je wachten tot de display weer uit is en deze opnieuw activeren om de meting te kunnen doen.
  De afstanden zijn makkelijk en redelijk snel te meten en met de "TAG" functie zit je er zelden naast.
  Mis alleen de scan functie om door de baan heen een beeld te krijgen van de afstanden (zoals bunkers, waterpartijen e.d.).
  Bij het uitzoeken was me niet opgevallen dat deze functie er niet op zat.
  Qua afstanden zal je ook zien dat als je een paar keer de afstand tot het zelfde object meet, er toch vaak wisselende waardes uit komen.
  Deze afstandsverschillen zijn echter marginaal (binnen een meter) en voor mij een acceptabel.
  De rangefinder doet dus wat hij moet doen maar met de kanttekening dat voor deze prijs zou we wat mij betreft ook wel een scan functie op had mogen zitten.

 • #9

  Floris (zondag, 31 maart 2019 08:49)

  Inmiddels de NX7 alweer een paar maanden in bezit en gebruik. Keurige service gehad bij levering en binnen 2 werkdagen geleverd.
  Het apparaat is net zo goed als Bushnell. Teamgenoot en ik staan regelmatig naast elkaar beide apparaten te calibreren. Wel heeft de NX7 iets meer uitdaging bij het meten van bijv. een dogleg.
  Wat ook een service is, is de levenslange batterijvervanging.
  Zou het apparaat qua prijs-kwaliteit ook iedereen aanraden.

 • #8

  David (zaterdag, 02 februari 2019 16:25)

  Vond via een zoektocht op het net deze website. Gezien de goede prijs voor een goede rangefinder bestelde ik hier. Alles werd keurig afgeleverd op korte tijd. Tijdens de periode tussenin had ik wat vragen die telkens keurig via mail een antwoord kregen. Top - zeer tevreden !!!

  De rangefinder precision NX 7 pro is echt een zeer goed toestel.

 • #7

  Marc H (zondag, 06 januari 2019 18:35)

  Nu een paar maanden de Progolf NX7 in bezit. Wat werkt deze rangefinder lekker. Zeker vergeleken met mijn vorige (had geen trilling, minder robuust en lag minder goed in de hand. Na wat onderzoek op internet voor deze gekozen. Nog geen seconde spijt van gehad. Top prijs/kwaliteit verhouding. Goede en correcte levering ook.

 • #6

  Marcel Verwijst (maandag, 24 december 2018 12:03)

  Deze week de prrecision Pro Golf NX7 ontvangen. Ik ben er direct mee de baan in gegaan. Wat een top apparaat. Super snel vind het apparaat de juiste afstand. Het ligt lekker in de hand en is van zeer goede kwaliteit. Geen chinees goedkoop dingetje. Echt mooi gemaakt. Een mooi waterdicht tasje er bij om de rangefinder snel te kunnen pakken. Een geweldige aankoop voor een substantieel lager bedrag dan de bekende Bushnel maar zeker zo goed. Afahndeling van de koop ook zeer professioneel. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Keurig verpakt met beschermingsmateriaal in het doosje, Voor mij een heel leuk kerscadeau. Mark bedankt,

 • #5

  Mike (maandag, 27 augustus 2018 21:31)

  Snelle en zeer correcte levering, Rangefinder werkt zeer goed.
  Prijs kwaliteit een top ranfinder, de slope functie werkt zoals de topline rangefinders.

 • #4

  Harry de Lucht (zondag, 15 juli 2018 02:22)

  Sinds twee weken heb ik de NX7 Pro met SLOPE en ben enorm tevreden met het product. Zeker voor de prijs naar mijn mening de beste rangefinder met slope op dit moment in de markt. Bediening is zeer eenvoedig en product ziet er goed uit. Tevens is de service van golfrangefinders.nl super! Binnen 2 dagen had ik het product in huis en je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. TOP!

 • #3

  Onno Sterk (zaterdag, 02 juni 2018 19:08)

  Topproduct! Mooie vormgeving. Ik heb de NX7 PRO nu al diverse keren gebruikt en het apparaat werkt perfect. En een stuk goedkoper dan andere golfafstandsmeters.
  Handicap weer verder omlaag :-)

 • #2

  Jordy Matla (dinsdag, 22 mei 2018 11:27)

  Vandaag voor het eerst de NX7 rangefinder gebruikt! Ligt heel lekker in de hand en werkt makkelijk en snel. De levering ging ook snel en het apparaat zat goed verpakt. Top rangefinder voor dit geldt en zeker een aanrader. (Y) (Y).

 • #1

  Paul v/d Heuvel (maandag, 21 mei 2018 21:12)

  Mooi product en zeker een goed alternatief voor de Bushnells! Snelle levertijd en goed werkend product. Ik ben blij!