Commentaren: 8
 • #8

  David (zaterdag, 02 februari 2019 16:25)

  Vond via een zoektocht op het net deze website. Gezien de goede prijs voor een goede rangefinder bestelde ik hier. Alles werd keurig afgeleverd op korte tijd. Tijdens de periode tussenin had ik wat vragen die telkens keurig via mail een antwoord kregen. Top - zeer tevreden !!!

  De rangefinder precision NX 7 pro is echt een zeer goed toestel.

 • #7

  Marc H (zondag, 06 januari 2019 18:35)

  Nu een paar maanden de Progolf NX7 in bezit. Wat werkt deze rangefinder lekker. Zeker vergeleken met mijn vorige (had geen trilling, minder robuust en lag minder goed in de hand. Na wat onderzoek op internet voor deze gekozen. Nog geen seconde spijt van gehad. Top prijs/kwaliteit verhouding. Goede en correcte levering ook.

 • #6

  Marcel Verwijst (maandag, 24 december 2018 12:03)

  Deze week de prrecision Pro Golf NX7 ontvangen. Ik ben er direct mee de baan in gegaan. Wat een top apparaat. Super snel vind het apparaat de juiste afstand. Het ligt lekker in de hand en is van zeer goede kwaliteit. Geen chinees goedkoop dingetje. Echt mooi gemaakt. Een mooi waterdicht tasje er bij om de rangefinder snel te kunnen pakken. Een geweldige aankoop voor een substantieel lager bedrag dan de bekende Bushnel maar zeker zo goed. Afahndeling van de koop ook zeer professioneel. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Keurig verpakt met beschermingsmateriaal in het doosje, Voor mij een heel leuk kerscadeau. Mark bedankt,

 • #5

  Mike (maandag, 27 augustus 2018 21:31)

  Snelle en zeer correcte levering, Rangefinder werkt zeer goed.
  Prijs kwaliteit een top ranfinder, de slope functie werkt zoals de topline rangefinders.

 • #4

  Harry de Lucht (zondag, 15 juli 2018 02:22)

  Sinds twee weken heb ik de NX7 Pro met SLOPE en ben enorm tevreden met het product. Zeker voor de prijs naar mijn mening de beste rangefinder met slope op dit moment in de markt. Bediening is zeer eenvoedig en product ziet er goed uit. Tevens is de service van golfrangefinders.nl super! Binnen 2 dagen had ik het product in huis en je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. TOP!

 • #3

  Onno Sterk (zaterdag, 02 juni 2018 19:08)

  Topproduct! Mooie vormgeving. Ik heb de NX7 PRO nu al diverse keren gebruikt en het apparaat werkt perfect. En een stuk goedkoper dan andere golfafstandsmeters.
  Handicap weer verder omlaag :-)

 • #2

  Jordy Matla (dinsdag, 22 mei 2018 11:27)

  Vandaag voor het eerst de NX7 rangefinder gebruikt! Ligt heel lekker in de hand en werkt makkelijk en snel. De levering ging ook snel en het apparaat zat goed verpakt. Top rangefinder voor dit geldt en zeker een aanrader. (Y) (Y).

 • #1

  Paul v/d Heuvel (maandag, 21 mei 2018 21:12)

  Mooi product en zeker een goed alternatief voor de Bushnells! Snelle levertijd en goed werkend product. Ik ben blij!